Dilemma's van dokters: Annick had eerder doodswens, wil nu als alleenstaande een kind

Dilemma's van dokters: Annick had eerder doodswens, wil nu als alleenstaande een kind

Maandag 13 juni 2022 om 16:10

De docuserie Dilemma's van dokters draait om de vraag wie een kind mag, en wie hier eigenlijk over beslist. In de serie worden mensen gevolgd die een kinderwens hebben en niet direct in het traditionele plaatje passen. Onder anderen Annick deelt haar verhaal. Twee jaar geleden had ze nog een doodswens, maar nu wil ze graag een alleenstaande moeder worden. Gezien haar verleden heeft ze goed over haar kinderwens nagedacht. “Ik denk niet dat ik die vrouw nog ben, die ik twee jaar geleden was.”

Bekijk het fragment van Dilemma's van dokters hieronder.

Dilemma's van dokters is van maandag 13 tot en met woensdag 15 juni dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Dilemma's van dokters terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dilemma's van dokters</em>: Annick had eerder doodswens, wil nu als alleenstaande een kind De docuserie Dilemma's van dokters draait om de vraag wie een kind mag, en wie hier eigenlijk over beslist. In de serie worden mensen gevolgd die een kinderwens hebben en niet direct in het traditionele plaatje passen. Onder anderen Annick deelt haar verhaal. Twee jaar geleden had ze nog een doodswens, maar nu wil ze graag een alleenstaande moeder worden. Gezien haar verleden heeft ze goed over haar kinderwens nagedacht. “Ik denk niet dat ik die vrouw nog ben, die ik twee jaar geleden was.” Bekijk het fragment van Dilemma's van dokters hieronder. Dilemma's van dokters is van maandag 13 tot en met woensdag 15 juni dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Dilemma's van dokters terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe publiekslieveling prins Louis steelt opnieuw de show tijdens parade Bekijk deze video » Anna blundert in Ten minste houdbaar tot: ‘Je bent alleen maar met jezelf bezig!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's