Hart van Nederland: Politie zoekt doorrijder na heftige aanrijding in Den Haag

Hart van Nederland: Politie zoekt doorrijder na heftige aanrijding in Den Haag

Zaterdag 18 juni 2022 om 12:54

<em>Hart van Nederland</em>: Politie zoekt <em>doorrijder</em> na heftige aanrijding in <em>Den Haag</em> De politie is op zoek naar een bestuurder die in de nacht van vrijdag op zaterdag is doorgereden na een flinke aanrijding op het Veluweplein in Den Haag. Hierbij raakte een 30-jarige fietser zwaargewond. De fietser werd door de automobilist geschept, waarna de auto doorreed. Het slachtoffer is met zwaar letsel vervoerd naar het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Drama voor Rachel Hazes: Porsche flink beschadigd na aanrijding Bekijk deze video » Video: Douwe Bob gaat los tegen flitsbezorger na aanrijding Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie is op zoek naar een bestuurder die in de nacht van vrijdag op zaterdag is doorgereden na een flinke aanrijding op het Veluweplein in Den Haag. Hierbij raakte een 30-jarige fietser zwaargewond. De fietser werd door de automobilist geschept, waarna de auto doorreed. Het slachtoffer is met zwaar letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's