Perfecte Plaatje: wat doet Thomas Berge met zijn hoofd in geboortekanaal?

Perfecte Plaatje: wat doet Thomas Berge met zijn hoofd in geboortekanaal?

Woensdag 22 juni 2022 om 11:50

Roxanne Kwant heeft wel een leuk idee voor haar fotoshoot: Thomas Berge die zich in een bijzonder pak met zijn hoofd in een glijbaan steekt. De volkszanger denkt er zo het zijne van: 'Het voelde als een geboortekanaal.' Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje Argentinië hieronder.

Perfecte Plaatje: wat doet <em>Thomas Berge</em> met zijn hoofd in geboortekanaal? Roxanne Kwant heeft wel een leuk idee voor haar fotoshoot: Thomas Berge die zich in een bijzonder pak met zijn hoofd in een glijbaan steekt. De volkszanger denkt er zo het zijne van: 'Het voelde als een geboortekanaal.' Bekijk het fragment van Het Perfecte Plaatje Argentinië hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Bekijk ook Perfecte Plaatje Argentinië: moet Renée of Jochem het programma verlaten? Bekijk deze video » Maurice Lede scoort hoog cijfer met kikkerdril tijdens Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.


Actuele video's

Meer actuele video's