Video: Coördinator Terrorismebestrijding tegen kamerleden: 'Ga niet naar boerenprotest'

Video: Coördinator Terrorismebestrijding tegen kamerleden: 'Ga niet naar boerenprotest'

Video: <em>Coördinator Terrorismebestrijding</em> tegen kamerleden: 'Ga niet naar <em>boerenprotest</em>' Kijk LIVE: boerenprotest in Stroe tegen stikstofbeleid Bekijk deze video » Woensdagochtend waren boeren vanuit het hele land op weg naar het Gelderse Stroe om te demonstreren tegen de nieuwe stikstofregels. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) adviseerde woensdag aan Kamerleden en landbouwwoordvoerders Tjeerd de Groot (D66) en Thom van Campen (VVD) om niet naar de boerenprotesten te gaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: duizenden tractoren op weg naar Stroe, voor boerenprotest tegen stikstofplannen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Woensdagochtend waren boeren vanuit het hele land op weg naar het Gelderse Stroe om te demonstreren tegen de nieuwe stikstofregels. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) adviseerde woensdag aan Kamerleden en landbouwwoordvoerders Tjeerd de Groot (D66) en Thom van Campen (VVD) om niet naar de boerenprotesten te gaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV