Video: vandalen vernielen tientallen grafstenen op begraafplaats Lienden

Video: vandalen vernielen tientallen grafstenen op begraafplaats Lienden

Woensdag 22 juni 2022 om 17:36

Video: vandalen vernielen tientallen <em>grafstenen</em> op begraafplaats Lienden Vandalen hebben een ware ravage aangericht op een begraafplaats in het Gelderse Lienden. Zeker twintig grafstenen zijn daar de vernieling in geholpen. Dorpsbewoners zijn woedend. Je ziet het in bovenstaand fragment van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Coördinator Terrorismebestrijding tegen kamerleden: 'Ga niet naar boerenprotest' Bekijk deze video » Video: duizenden boeren blokkeren snelwegen met trekkers vanwege stikstofprotest Bekijk deze video » Hart van Nederland: in DierenPark Amersfoort is een zeldzaam zebraveulen geboren Bekijk deze video »
Misdaad :

Vandalen hebben een ware ravage aangericht op een begraafplaats in het Gelderse Lienden. Zeker twintig grafstenen zijn daar de vernieling in geholpen. Dorpsbewoners zijn woedend. Je ziet het in bovenstaand fragment van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's