Zien: Juicechannel betrapt man op needle-spiking tijdens festival Den Haag

Zien: Juicechannel betrapt man op needle-spiking tijdens festival Den Haag

Er is voor het eerst een needle spiker opgepakt in Nederland. Een man werd betrapt toen hij op het festival Outdoor een naald met verdovende middelen in een vrouw prikte. Juicechannel betrapte de dader op heterdaad.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Juicechannel</em> betrapt man op <em>needle-spiking</em> tijdens festival <em>Den Haag</em> Er is voor het eerst een needle spiker opgepakt in Nederland. Een man werd betrapt toen hij op het festival Outdoor een naald met verdovende middelen in een vrouw prikte. Juicechannel betrapte de dader op heterdaad. Tekst gaat verder onder de video. Needle-spikingVolgens de politie is géén van de vrouwen buiten bewustzijn geraakt door de needle-spiker. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzoekt momenteel de inhoud van de injectiespuit die de verdachte bij zich had. De 31-jarige man die de vrouwen prikte wordt verdacht van mishandeling. Hij zoug geen vaste woon- of verblijfplaats hebben. Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven. Bekijk ook Video: Nieuwe rage prikken op festival Kaatsheuvel, zes slachtoffers Bekijk deze video » Needle spiking blijkt hardnekkige trend: festivalganger in Den Haag getroffen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Juicechannel betrapt man op needle-spiking tijdens festival Den Haag

Needle-spiking
Volgens de politie is géén van de vrouwen buiten bewustzijn geraakt door de needle-spiker. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) onderzoekt momenteel de inhoud van de injectiespuit die de verdachte bij zich had. De 31-jarige man die de vrouwen prikte wordt verdacht van mishandeling. Hij zoug geen vaste woon- of verblijfplaats hebben.

Bekijk de video van Omroep PowNed hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's