Frits Wester: 'Mijn favoriete tv-programma is Rail Away' (Humberto)

Frits Wester: 'Mijn favoriete tv-programma is Rail Away' (Humberto)

Vrijdag 24 juni 2022 om 09:13

RTL Nieuws-presentator Robbie Kammeijer en 3 op Reis-presentatrice Nienke de la Rive Box blijken beiden een grote voorliefde voor het reizen per trein (liefst internationaal) te hebben, vertelden ze donderdagavond bij Humberto. En ook Frits Wester blijkt groot fan: 'Ik ben dol op treinen en mijn favoriete tv-programma is Rail Away. Dan gaat zo'n trein 800 kilometer door Noorwegen langs die fjorden en dan zit ik heerlijk op de bank van... oh wat mooi. Het is heerlijke slow-tv.' Bekijk het fragment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Frits Wester: 'Mijn favoriete tv-programma is <em>Rail Away</em>' (Humberto) RTL Nieuws-presentator Robbie Kammeijer en 3 op Reis-presentatrice Nienke de la Rive Box blijken beiden een grote voorliefde voor het reizen per trein (liefst internationaal) te hebben, vertelden ze donderdagavond bij Humberto. En ook Frits Wester blijkt groot fan: 'Ik ben dol op treinen en mijn favoriete tv-programma is Rail Away. Dan gaat zo'n trein 800 kilometer door Noorwegen langs die fjorden en dan zit ik heerlijk op de bank van... oh wat mooi. Het is heerlijke slow-tv.' Bekijk het fragment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Frits Wester: 'Mijn favoriete tv-programma is Rail Away' (Humberto)

Actuele video's

Meer actuele video's