Vrijdag in Tweede Hans: kiest Hans voor het koor of zijn huwelijk?

Vrijdag in Tweede Hans: kiest Hans voor het koor of zijn huwelijk?

Hans had er veel moeite mee om zijn nieuwe leven vorm te geven na zijn pensioen, zo is te zien in de serie Tweede Hans. Maar uiteindelijk heeft hij een nieuwe passie gevonden, zingen bij het koor. Alleen lijdt zijn huwelijk hieronder, en wil hij zijn relatie met Marleen redden dan moet hij stappen ondernemen. Kiest Hans voor het koor of voor zijn huwelijk?

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>Tweede Hans</em>: kiest Hans voor het koor of zijn huwelijk? Hans had er veel moeite mee om zijn nieuwe leven vorm te geven na zijn pensioen, zo is te zien in de serie Tweede Hans. Maar uiteindelijk heeft hij een nieuwe passie gevonden, zingen bij het koor. Alleen lijdt zijn huwelijk hieronder, en wil hij zijn relatie met Marleen redden dan moet hij stappen ondernemen. Kiest Hans voor het koor of voor zijn huwelijk? Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Tweede Hans hieronder. Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv. Vrijdag in Tweede Hans: gaat Hans vreemd met dirigent van het koor? Bekijk deze video » Vrijdag in Tweede Hans: vrouw van Hans ontdekt lippenstift op zijn shirt Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV