Jaimie Vaes wist Lil Kleine uit haar leven: "Mag alimentatie in zijn hol stoppen" (video)

Jaimie Vaes wist Lil Kleine uit haar leven: "Mag alimentatie in zijn hol stoppen" (video)

Dinsdag 28 juni 2022 om 19:59

In de nieuwe aflevering van Jaimie in The Vaeslane laat Jaimie blijken helemaal klaar te zijn met haar ex-lover Lil Kleine. Ze onderneemt dan ook stappen om hem uit haar leven te wissen.

<em>Jaimie Vaes</em> wist <em>Lil Kleine</em> uit haar leven: &quot;Mag alimentatie in zijn hol stoppen&quot; (video) In de nieuwe aflevering van Jaimie in The Vaeslane laat Jaimie blijken helemaal klaar te zijn met haar ex-lover Lil Kleine. Ze onderneemt dan ook stappen om hem uit haar leven te wissen. In zijn holHet contact met Lil Kleine is volgens de influencer matig en gaat via advocaten. Ook van zijn bankrekening teert ze niet: "Hij mag de alimentatie in zijn hol stoppen." Naast dat ze samen een zoontje hebben, heeft Jaimie de naam van haar ex op haar lichaam staan, maar daar weet Koen Pieter van Dijk wel wat op: "Ik zou er een grafsteen overheen doen." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het derde seizoen van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf 24 juni te zien op Discovery+.
TV :
Jaimie Vaes wist Lil Kleine uit haar leven: "Mag alimentatie in zijn hol stoppen" (video)

In zijn hol
Het contact met Lil Kleine is volgens de influencer matig en gaat via advocaten. Ook van zijn bankrekening teert ze niet: "Hij mag de alimentatie in zijn hol stoppen." Naast dat ze samen een zoontje hebben, heeft Jaimie de naam van haar ex op haar lichaam staan, maar daar weet Koen Pieter van Dijk wel wat op: "Ik zou er een grafsteen overheen doen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het derde seizoen van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf 24 juni te zien op Discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's