Jaimie Vaes wist Lil Kleine uit haar leven: "Mag alimentatie in zijn hol stoppen" (video)

Jaimie Vaes wist Lil Kleine uit haar leven: "Mag alimentatie in zijn hol stoppen" (video)

In de nieuwe aflevering van Jaimie in The Vaeslane laat Jaimie blijken helemaal klaar te zijn met haar ex-lover Lil Kleine. Ze onderneemt dan ook stappen om hem uit haar leven te wissen.

<em>Jaimie Vaes</em> wist <em>Lil Kleine</em> uit haar leven: &quot;Mag alimentatie in zijn hol stoppen&quot; (video) In de nieuwe aflevering van Jaimie in The Vaeslane laat Jaimie blijken helemaal klaar te zijn met haar ex-lover Lil Kleine. Ze onderneemt dan ook stappen om hem uit haar leven te wissen. In zijn holHet contact met Lil Kleine is volgens de influencer matig en gaat via advocaten. Ook van zijn bankrekening teert ze niet: "Hij mag de alimentatie in zijn hol stoppen." Naast dat ze samen een zoontje hebben, heeft Jaimie de naam van haar ex op haar lichaam staan, maar daar weet Koen Pieter van Dijk wel wat op: "Ik zou er een grafsteen overheen doen." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het derde seizoen van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf 24 juni te zien op Discovery+. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: Robbert Rodenburg gaat pijnlijk onderuit op festivalpodium Bekijk deze video » Video: nog twee verdachten op vrije voet na TEFAF-overval in Maastricht Bekijk deze video » Bekijk de beelden: boe-geroep en bierdouche voor Waylon tijdens Muziekfeest Op Het Plein Bekijk deze video » Clarice Stenger over Marengo-proces: "Bewijs lijkt heel duidelijk te zijn" (video) Bekijk deze video » Armin van Buuren over worsteling met artiestenleven: "Het gevaar is dat je jezelf verliest" Bekijk deze video » Steve Carell over populariteit Minions: "Onnozel en erg vriendelijk" (video) Bekijk deze video » Video: voor deze trend hoeven mannen tegenwoordig niet gespierd meer te zijn Bekijk deze video » RTL Boulevard: Estelle Cruijff 'ondergaat' Balinees ritueel Bekijk deze video »
TV :
Jaimie Vaes wist Lil Kleine uit haar leven: "Mag alimentatie in zijn hol stoppen" (video)

In zijn hol
Het contact met Lil Kleine is volgens de influencer matig en gaat via advocaten. Ook van zijn bankrekening teert ze niet: "Hij mag de alimentatie in zijn hol stoppen." Naast dat ze samen een zoontje hebben, heeft Jaimie de naam van haar ex op haar lichaam staan, maar daar weet Koen Pieter van Dijk wel wat op: "Ik zou er een grafsteen overheen doen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Het derde seizoen van de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane is vanaf 24 juni te zien op Discovery+.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV