Tour de France start met regen: Stefan Bissegger valt op gladde weg

Tour de France start met regen: Stefan Bissegger valt op gladde weg

De Tour de France is vrijdagmiddag van start gegaan, en de aftrap verloopt niet voor elke wielrenner vlekkeloos. Het regent bij de eerste etappe in Kopenhagen en dat merkt Stefan Bissegger maar al te goed. Op een gladde weg gaat hij onderuit, maar gelukkig stapt hij snel weer op zijn fiets.

Bekijk de beelden van de crash van Stefan Bissegger hieronder.

De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier.

<em>Tour de France</em> start met regen: Stefan Bissegger valt op gladde weg De Tour de France is vrijdagmiddag van start gegaan, en de aftrap verloopt niet voor elke wielrenner vlekkeloos. Het regent bij de eerste etappe in Kopenhagen en dat merkt Stefan Bissegger maar al te goed. Op een gladde weg gaat hij onderuit, maar gelukkig stapt hij snel weer op zijn fiets. Bekijk de beelden van de crash van Stefan Bissegger hieronder. De Tour de France 2022 is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 24 juli te volgen, onder meer via een livestream bij Gids.tv. Je vindt ook etappe-overzichten, samenvattingen, interviews en hoogtepunten van de Tour de France in het Gids.tv Tourdossier. Live stream Tour de France etappe 1 (Kopenhagen - Kopenhagen) Bekijk deze video » Tour de France 2022: vlak voor de start regent het hard in Kopenhagen Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France start met regen: Stefan Bissegger valt op gladde wegActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV