Jos gemist? Jos wil actie opzetten om albino’s in Afrika te helpen

Jos gemist? Jos wil actie opzetten om albino’s in Afrika te helpen

Jos heeft een goed idee om wat te kunnen betekenen voor een ander. Hij wil een albino uit Afrika helpen. “Ik heb hem gevonden, mee naar huis genomen en onderdak verleend.” Hij wil samen met een stichting een actie opzetten om aandacht te vragen voor hem en alle andere albino’s in Afrika, maar daar wordt niet echt enthousiast op gereageerd.

Bekijk het fragment van Jos hieronder.

De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jos</em> gemist? Jos wil actie opzetten om albino’s in Afrika te helpen Jos heeft een goed idee om wat te kunnen betekenen voor een ander. Hij wil een albino uit Afrika helpen. “Ik heb hem gevonden, mee naar huis genomen en onderdak verleend.” Hij wil samen met een stichting een actie opzetten om aandacht te vragen voor hem en alle andere albino’s in Afrika, maar daar wordt niet echt enthousiast op gereageerd. Bekijk het fragment van Jos hieronder. De serie Jos is iedere zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt alle afleveringen van Jos terugkijken bij Gids.tv. Jos gemist? ‘Ik kan bij mijn date een ex met timmerdrift niet gebruiken’ Bekijk deze video » Jos onthult per ongeluk groot geheim van ex-vrouw op feest van dochter Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV