Boeren blokkeren distributiecentra: 'Zonder boeren blijven schappen vaker leeg'

Boeren blokkeren distributiecentra: 'Zonder boeren blijven schappen vaker leeg'

De boeren voeren maandag weer actie in Nederland. Ze hebben diverse distributiecentra geblokkeerd, zodat supermarkten met lege schappen komen te zitten. De boeren voeren al tijden actie tegen het stikstofbeleid van het Kabinet.

Lees verder onder de video.

<em>Boeren</em> blokkeren distributiecentra: 'Zonder boeren blijven schappen vaker leeg' De boeren voeren maandag weer actie in Nederland. Ze hebben diverse distributiecentra geblokkeerd, zodat supermarkten met lege schappen komen te zitten. De boeren voeren al tijden actie tegen het stikstofbeleid van het Kabinet. Lees verder onder de video. 'Blokkade tot regering stikstofplannen van tafel gooit'“De regering moet eens weten hoe laat het nou is. Zonder boeren zullen de schappen wel vaker leeg blijven”, zegt een van de boeren over de protestactie. Ze zijn nog niet van plan om weer naar hun boerenbedrijf te gaan. “Tot de regering de stikstofplannen van tafel gooit. Zo lang blijven we hier staan.” Bekijk de actie van de boeren in de Telegraaf-video hierboven. Ook vissers protesteren tegen stikstofplannen, blokkeren haven Lauwersoog (video) Bekijk deze video » Boerenopstand: boeren blokkeren grensovergang met Duitsland Bekijk deze video »
Nieuws :
Boeren blokkeren distributiecentra: 'Zonder boeren blijven schappen vaker leeg'

'Blokkade tot regering stikstofplannen van tafel gooit'
“De regering moet eens weten hoe laat het nou is. Zonder boeren zullen de schappen wel vaker leeg blijven”, zegt een van de boeren over de protestactie. Ze zijn nog niet van plan om weer naar hun boerenbedrijf te gaan. “Tot de regering de stikstofplannen van tafel gooit. Zo lang blijven we hier staan.”

Bekijk de actie van de boeren in de Telegraaf-video hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV