Samenvatting Engeland - Oostenrijk (openingswedstrijd EK voetbal voor vrouwen)

Samenvatting Engeland - Oostenrijk (openingswedstrijd EK voetbal voor vrouwen)

Samenvatting <em>Engeland - Oostenrijk</em> (openingswedstrijd <em>EK voetbal</em> voor vrouwen) Goals en hoogtepunten Engeland - Oostenrijk Samenvatting Engeland - Oostenrijk (openingswedstrijd EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Engeland en Oostenrijk in het EK voetbal voor vrouwen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Engeland - Oostenrijk Engeland en Oostenrijk spelen in het EK voetbal voor vrouwen tegen elkaar in het Old Trafford in Manchester. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Marta Huerta de Aza. Lees hier waar je Engeland - Oostenrijk op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Engeland - Nederland (OranjeLeeuwinnen) Bekijk deze video » Opstelling EngelandEarps; Bronze, Bright, Greenwood, Daly; Williamson, Walsh; Mead, Kirby, Hemp; White. Opstelling OostenrijkZinsberger; Wienroither, Schnaderbeck, Georgieva, Aschauer; Puntigam, Makas, Zadrazil, Feiersinger, Kolb; Billa. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Engeland en Oostenrijk in het EK voetbal voor vrouwen.
Voetbal :
Samenvatting Engeland - Oostenrijk (openingswedstrijd EK voetbal voor vrouwen)

Goals en hoogtepunten Engeland - Oostenrijk

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Engeland en Oostenrijk in het EK voetbal voor vrouwen. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Engeland - Oostenrijk

Engeland en Oostenrijk spelen in het EK voetbal voor vrouwen tegen elkaar in het Old Trafford in Manchester. De wedstrijd begint om 21.00 uur en staat onder leiding van Marta Huerta de Aza.

Lees hier waar je Engeland - Oostenrijk op tv kunt kijken.

Opstelling Engeland
Earps; Bronze, Bright, Greenwood, Daly; Williamson, Walsh; Mead, Kirby, Hemp; White.

Opstelling Oostenrijk
Zinsberger; Wienroither, Schnaderbeck, Georgieva, Aschauer; Puntigam, Makas, Zadrazil, Feiersinger, Kolb; Billa.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Engeland en Oostenrijk in het EK voetbal voor vrouwen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV