Op1 gemist? Thom van Campen haalt argumenten boeren onderuit: "Grote flauwekul"

Op1 gemist? Thom van Campen haalt argumenten boeren onderuit: "Grote flauwekul"

Thom van Campen, Tweede Kamerlid van de VVD, schoof woensdag aan in Op1 om een aantal argumenten van boeren onderuit te halen. Volgens hen gebruikt het kabinet de stikstofreductie in de landbouwsector om ruimte vrij te maken voor grootschalige woningbouw (op voormalige landbouwgronden). Dat is volgens Van Campen "grote flauwekul". Inmiddels is echter wel bekend dat de VVD zich niet altijd aan zijn woord houdt...

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Thom van Campen haalt argumenten <em>boeren</em> onderuit: &quot;Grote flauwekul&quot; Thom van Campen, Tweede Kamerlid van de VVD, schoof woensdag aan in Op1 om een aantal argumenten van boeren onderuit te halen. Volgens hen gebruikt het kabinet de stikstofreductie in de landbouwsector om ruimte vrij te maken voor grootschalige woningbouw (op voormalige landbouwgronden). Dat is volgens Van Campen "grote flauwekul". Inmiddels is echter wel bekend dat de VVD zich niet altijd aan zijn woord houdt... Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Melkveehouder Nynke Koopmans in Op1 over beschieten 16-jarige jongen: "Traumatische gebeurtenis" Bekijk deze video » Jan Struijs in Op1 over boerenprotesten: "Niet-boeren gingen zich mengen en de boel ophitsen" Bekijk deze video » Melkveehouder Annemiek Koekoek in Op1: "Boeren zijn in wezen geen agressieve mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot haalt uit naar boeren: "Stop met protesteren, er gebeuren ongelukken!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Thom van Campen haalt argumenten boeren onderuit: "Grote flauwekul" Bekijk deze video » Jan Struijs ziet "veenbrand" in Nederland en geeft politiek de schuld: "Steeds meer boze mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot (D66) heeft geen boodschap aan boerenprotesten: "Plannen gaan door" Bekijk deze video » Jan Struijs luidt de noodklok in Op1: "De politie loopt op zijn tandvlees" Bekijk deze video » Melkveehouder Arie van den Berg doet voorstel in Op1: "Lagere btw op biologische producten" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Thom van Campen haalt argumenten boeren onderuit: "Grote flauwekul"



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV