Tjeerd de Groot haalt uit naar boeren: "Stop met protesteren, er gebeuren ongelukken!"

Tjeerd de Groot haalt uit naar boeren: "Stop met protesteren, er gebeuren ongelukken!"

D66-Kamerlid Tjeerd de Groot is door veel boeren tot de kop van jut gemaakt in de stikstofdiscussie. Zijn partij wil het verst gaan in de reductie van stikstofuitstoot, ten koste van veel agrariërs. Die gingen de afgelopen twee weken massaal de weg op om te protesteren en distributiecentra te blokkeren. Nu is De Groot daar klaar mee; hij roept de boeren op te stoppen met protesteren, want anders gebeuren er volgens hem ongelukken. Het Tweede Kamerlid van Democraten '66 gaat hiermee wat al te makkelijk voorbij aan het democratische grondrecht om te demonstreren.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tjeerd de Groot</em> haalt uit naar <em>boeren</em>: &quot;Stop met protesteren, er gebeuren ongelukken!&quot; D66-Kamerlid Tjeerd de Groot is door veel boeren tot de kop van jut gemaakt in de stikstofdiscussie. Zijn partij wil het verst gaan in de reductie van stikstofuitstoot, ten koste van veel agrariërs. Die gingen de afgelopen twee weken massaal de weg op om te protesteren en distributiecentra te blokkeren. Nu is De Groot daar klaar mee; hij roept de boeren op te stoppen met protesteren, want anders gebeuren er volgens hem ongelukken. Het Tweede Kamerlid van Democraten '66 gaat hiermee wat al te makkelijk voorbij aan het democratische grondrecht om te demonstreren. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Melkveehouder Nynke Koopmans in Op1 over beschieten 16-jarige jongen: "Traumatische gebeurtenis" Bekijk deze video » Jan Struijs in Op1 over boerenprotesten: "Niet-boeren gingen zich mengen en de boel ophitsen" Bekijk deze video » Melkveehouder Annemiek Koekoek in Op1: "Boeren zijn in wezen geen agressieve mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot haalt uit naar boeren: "Stop met protesteren, er gebeuren ongelukken!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Thom van Campen haalt argumenten boeren onderuit: "Grote flauwekul" Bekijk deze video » Jan Struijs ziet "veenbrand" in Nederland en geeft politiek de schuld: "Steeds meer boze mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot (D66) heeft geen boodschap aan boerenprotesten: "Plannen gaan door" Bekijk deze video » Jan Struijs luidt de noodklok in Op1: "De politie loopt op zijn tandvlees" Bekijk deze video » Melkveehouder Arie van den Berg doet voorstel in Op1: "Lagere btw op biologische producten" Bekijk deze video »
Talkshow :
Tjeerd de Groot haalt uit naar boeren: "Stop met protesteren, er gebeuren ongelukken!"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV