Jan Struijs ziet "veenbrand" in Nederland en geeft politiek de schuld: "Steeds meer boze mensen"

Jan Struijs ziet "veenbrand" in Nederland en geeft politiek de schuld: "Steeds meer boze mensen"

Jan Struijs, de voorzitter van de Nederlandse politiebond, zegt in Op1 dat hij een "veenbrand" ziet in de Nederlandse samenleving. Volgens hem zijn steeds meer mensen "echt boos" aan het worden, en dat heeft allerlei oorzaken: van de stikstofplannen tot de woningmarkt. De schuldvraag beantwoordt Struijs ook meteen: die ligt bij de politiek. Twee van de oorzaken van die boosheid, Thom van Campen (VVD) en Tjeerd de Groot (D66), zitten naast Struijs schaapachtig te knikken. Het einde van de problemen is nog lang niet in zicht.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jan Struijs</em> ziet &quot;veenbrand&quot; in Nederland en geeft <em>politiek</em> de schuld: &quot;Steeds meer boze mensen&quot; Jan Struijs, de voorzitter van de Nederlandse politiebond, zegt in Op1 dat hij een "veenbrand" ziet in de Nederlandse samenleving. Volgens hem zijn steeds meer mensen "echt boos" aan het worden, en dat heeft allerlei oorzaken: van de stikstofplannen tot de woningmarkt. De schuldvraag beantwoordt Struijs ook meteen: die ligt bij de politiek. Twee van de oorzaken van die boosheid, Thom van Campen (VVD) en Tjeerd de Groot (D66), zitten naast Struijs schaapachtig te knikken. Het einde van de problemen is nog lang niet in zicht. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Melkveehouder Nynke Koopmans in Op1 over beschieten 16-jarige jongen: "Traumatische gebeurtenis" Bekijk deze video » Jan Struijs in Op1 over boerenprotesten: "Niet-boeren gingen zich mengen en de boel ophitsen" Bekijk deze video » Melkveehouder Annemiek Koekoek in Op1: "Boeren zijn in wezen geen agressieve mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot haalt uit naar boeren: "Stop met protesteren, er gebeuren ongelukken!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Thom van Campen haalt argumenten boeren onderuit: "Grote flauwekul" Bekijk deze video » Jan Struijs ziet "veenbrand" in Nederland en geeft politiek de schuld: "Steeds meer boze mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot (D66) heeft geen boodschap aan boerenprotesten: "Plannen gaan door" Bekijk deze video » Jan Struijs luidt de noodklok in Op1: "De politie loopt op zijn tandvlees" Bekijk deze video » Melkveehouder Arie van den Berg doet voorstel in Op1: "Lagere btw op biologische producten" Bekijk deze video »
Talkshow :
Jan Struijs ziet "veenbrand" in Nederland en geeft politiek de schuld: "Steeds meer boze mensen"Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV