Melkveehouder Nynke Koopmans in Op1 over beschieten 16-jarige jongen: "Traumatische gebeurtenis"

Melkveehouder Nynke Koopmans in Op1 over beschieten 16-jarige jongen: "Traumatische gebeurtenis"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Melkveehouder <em>Nynke Koopmans</em> in <em>Op1</em> over beschieten 16-jarige jongen: &quot;Traumatische gebeurtenis&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 6 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Melkveehouder Nynke Koopmans heeft het van dichtbij meegemaakt dat de 16-jarige jongen die tijdens de boerenprotesten op zijn trekker zat, werd beschoten door politie: "Een bijzonder traumatische gebeurtenis", noemt ze het. Het zou voor de politie niet duidelijk geweest zijn of er op de trekker geschoten werd of op de jongen zijn hoofd, aldus Koopmans. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Melkveehouder Nynke Koopmans in Op1 over beschieten 16-jarige jongen: "Traumatische gebeurtenis" Bekijk deze video » Jan Struijs in Op1 over boerenprotesten: "Niet-boeren gingen zich mengen en de boel ophitsen" Bekijk deze video » Melkveehouder Annemiek Koekoek in Op1: "Boeren zijn in wezen geen agressieve mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot haalt uit naar boeren: "Stop met protesteren, er gebeuren ongelukken!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Thom van Campen haalt argumenten boeren onderuit: "Grote flauwekul" Bekijk deze video » Jan Struijs ziet "veenbrand" in Nederland en geeft politiek de schuld: "Steeds meer boze mensen" Bekijk deze video » Tjeerd de Groot (D66) heeft geen boodschap aan boerenprotesten: "Plannen gaan door" Bekijk deze video » Jan Struijs luidt de noodklok in Op1: "De politie loopt op zijn tandvlees" Bekijk deze video » Melkveehouder Arie van den Berg doet voorstel in Op1: "Lagere btw op biologische producten" Bekijk deze video »
Talkshow :
Melkveehouder Nynke Koopmans in Op1 over beschieten 16-jarige jongen: "Traumatische gebeurtenis"

Melkveehouder Nynke Koopmans heeft het van dichtbij meegemaakt dat de 16-jarige jongen die tijdens de boerenprotesten op zijn trekker zat, werd beschoten door politie: "Een bijzonder traumatische gebeurtenis", noemt ze het. Het zou voor de politie niet duidelijk geweest zijn of er op de trekker geschoten werd of op de jongen zijn hoofd, aldus Koopmans.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV