Hart van Nederland: protesterende boeren stuiten op vrachtwagenblokkade

Hart van Nederland: protesterende boeren stuiten op vrachtwagenblokkade

Vrijdag 8 juli 2022 om 13:07

Een verrassing voor protesterende boeren: bij de ingang van een distributiecentrum was een vrachtwagen gezet om te voorkomen dat trekkers het terrein plat zouden leggen. De boeren kwamen vandaag om verhaal te halen volgens geruchten in de media. Een van de chaffeurs van deze organisatie was namelijk betrokken bij het trieste ongeval met boer Bert op de snelweg een aantal weken geleden. Maar van dit gerucht bleek niets te kloppen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: protesterende <em>boeren</em> stuiten op vrachtwagenblokkade Een verrassing voor protesterende boeren: bij de ingang van een distributiecentrum was een vrachtwagen gezet om te voorkomen dat trekkers het terrein plat zouden leggen. De boeren kwamen vandaag om verhaal te halen volgens geruchten in de media. Een van de chaffeurs van deze organisatie was namelijk betrokken bij het trieste ongeval met boer Bert op de snelweg een aantal weken geleden. Maar van dit gerucht bleek niets te kloppen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Boer Jouke in Op1 over schietincident: "Het heeft wel iets met mij gedaan" Bekijk deze video » Renze: waarom willen de boeren niet praten met bemiddelaar Johan Remkes? Bekijk deze video » Renze Klamer pakt Van der Tak (LTO) aan: ‘Boeren willen alleen vooruit op hun manier’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's