Hart van Nederlang gemist? ANWB verwacht topdrukte op zwarte zaterdagen

Hart van Nederlang gemist? ANWB verwacht topdrukte op zwarte zaterdagen

Vrijdag 8 juli 2022 om 21:53

<em>Hart van Nederlang</em> gemist? <em>ANWB</em> verwacht topdrukte op <em>zwarte zaterdagen</em> Het is zaterdag de eerste van vijf lange 'Zwarte Zaterdagen'. Duizenden Nederlanders mogen morgen aanschuiven in de honderden kilometers file in Frankrijk en Duitsland. De ANWB verwacht een topdrukte zoals we de afgelopen jaren niet hebben meegemaakt. Daarom blijft de Wegenwacht voor het eerst tot begin september actief in het buitenland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Dit zijn de vakantieplannen van onze bekende Nederlanders Bekijk deze video » Zien: Koninklijke familie geniet van welverdiende vakantie in Griekse villa Bekijk deze video »
TV :

Het is zaterdag de eerste van vijf lange 'Zwarte Zaterdagen'. Duizenden Nederlanders mogen morgen aanschuiven in de honderden kilometers file in Frankrijk en Duitsland. De ANWB verwacht een topdrukte zoals we de afgelopen jaren niet hebben meegemaakt. Daarom blijft de Wegenwacht voor het eerst tot begin september actief in het buitenland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's