Hart van Nederland: kinderen krijgen training over gevaren in zee (video)

Hart van Nederland: kinderen krijgen training over gevaren in zee (video)

Zondag 10 juli 2022 om 10:06

<em>Hart van Nederland</em>: kinderen krijgen training over gevaren in zee (video) Nu het mooie zomerweer eraan komt, beginnen reddingsbrigades langs de kust zich zorgen te maken. Elk jaar maken muien, stromen tussen zandbanken naar zee, gewonde en soms zelfs dodelijke slachtoffers. In Noordwijk werd zaterdag een training gegeven om kinderen bewust te maken van de gevaren in zee. En dat is dus van groot belang. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: demonstraties Extinction Rebellion bij meerdere ING-filialen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilisten parkeren auto op A37 in protest tegen overheid Bekijk deze video » Hart van Nederland: ravage na explosie bij gesloten woning in Huizen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Nu het mooie zomerweer eraan komt, beginnen reddingsbrigades langs de kust zich zorgen te maken. Elk jaar maken muien, stromen tussen zandbanken naar zee, gewonde en soms zelfs dodelijke slachtoffers. In Noordwijk werd zaterdag een training gegeven om kinderen bewust te maken van de gevaren in zee. En dat is dus van groot belang.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's