Hart van Nederland: botsing tussen auto en zes motoren op A20 bij Vlaardingen (video)

Hart van Nederland: botsing tussen auto en zes motoren op A20 bij Vlaardingen (video)

Zondag 10 juli 2022 om 13:24

<em>Hart van Nederland</em>: botsing tussen auto en zes motoren op A20 bij Vlaardingen (video) Op de A20 tussen Maassluis en Vlaardingen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een zwaar ongeluk plaatsgevonden tussen een auto en meerdere motoren. Vier motorrijders raakten daarbij zwaargewond en zijn naar het ziekenhuis afgevoerd, meldt Hart van Nederland. De politie onderzoekt de toedracht nog. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: kinderen krijgen training over gevaren in zee (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Oranjefans zijn zeker: 'We worden gewoon Europees kampioen' (video) Bekijk deze video » Video: automobilist probeert in te rijden op agenten in Tiel (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op de A20 tussen Maassluis en Vlaardingen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een zwaar ongeluk plaatsgevonden tussen een auto en meerdere motoren. Vier motorrijders raakten daarbij zwaargewond en zijn naar het ziekenhuis afgevoerd, meldt Hart van Nederland. De politie onderzoekt de toedracht nog.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's