Video: automobilist probeert in te rijden op agenten in Tiel (Hart van Nederland)

Video: automobilist probeert in te rijden op agenten in Tiel (Hart van Nederland)

Zondag 10 juli 2022 om 12:51

Video: automobilist probeert in te rijden op agenten in Tiel (<em>Hart van Nederland</em>) Een agent heeft zaterdagavond gericht geschoten op een auto bij de Tolhuiswal in Tiel, bevestigt de politie aan Hart van Nederland. De auto probeerde op de agenten in te rijden, waarna het vuur werd geopend. De twee inzittenden van het voertuig werden even later aangehouden, meldt de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: kinderen krijgen training over gevaren in zee (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Oranjefans zijn zeker: 'We worden gewoon Europees kampioen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ravage na explosie bij gesloten woning in Huizen (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

Een agent heeft zaterdagavond gericht geschoten op een auto bij de Tolhuiswal in Tiel, bevestigt de politie aan Hart van Nederland. De auto probeerde op de agenten in te rijden, waarna het vuur werd geopend. De twee inzittenden van het voertuig werden even later aangehouden, meldt de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's