Samenvatting België - IJsland (EK Voetbal voor vrouwen)

Samenvatting België - IJsland (EK Voetbal voor vrouwen)

Maandag 11 juli 2022 om 09:43

Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv.

Zondagavond speelde op het EK Vrouwenvoetbal België tegen IJsland. Deze wedstrijd werd in Manchester gespeeld en was de eerste groepswedstrijd van de Belgen in Groep D. Uiteindelijk wisten de Belgische dames niet verder te komen dan een gelijkspel tegen IJsland, het werd 1 – 1. De Nederlandse Pol van Boekel was de videoscheidsrechter.

Bekijk de samenvatting van België - IJsland (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken.

Samenvatting <em>België - IJsland</em> (EK Voetbal voor vrouwen) Lees hier hoe je alle aankondigingen, samenvattingen en hoogtepunten van het EK voetbal voor vrouwen kunt volgen bij Gids.tv. Zondagavond speelde op het EK Vrouwenvoetbal België tegen IJsland. Deze wedstrijd werd in Manchester gespeeld en was de eerste groepswedstrijd van de Belgen in Groep D. Uiteindelijk wisten de Belgische dames niet verder te komen dan een gelijkspel tegen IJsland, het werd 1 – 1. De Nederlandse Pol van Boekel was de videoscheidsrechter. Bekijk de samenvatting van België - IJsland (EK Vrouwenvoetbal) in de NOS-video hieronder. Hier kun je het speelschema van het EK Vrouwenvoetbal bekijken. Samenvatting Nederland - Zweden (EK voetbal voor vrouwen) Bekijk deze video » Fatima Moreira over roerig begin Oranje-dames: "Echt een aderlating" Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting België - IJsland (EK Voetbal voor vrouwen)

Actuele video's

Meer actuele video's