Fatima Moreira over roerig begin Oranje-dames: "Echt een aderlating"

Fatima Moreira over roerig begin Oranje-dames: "Echt een aderlating"

Zondag 10 juli 2022 om 22:18

<em>Fatima Moreira</em> over roerig begin <em>Oranje-dames</em>: &quot;Echt een aderlating&quot; Een matig begin van het EK voor de Oranje-dames. Gisteren speelden de Leeuwinnen hun eerste wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Zweden. Vandaag blijkt dat het Nederlands vrouwenelftal voorlopig verder moet zonder Jackie Groenen. De middenveldster is positief getest op corona en gaat de komende dagen in isolatie. Fatima Moreira de Melo blikt in RTL Boulevard vooruit op de volgende wedstrijd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Fatima Moreira over roerig begin Oranje-dames: "Echt een aderlating"

Een matig begin van het EK voor de Oranje-dames. Gisteren speelden de Leeuwinnen hun eerste wedstrijd met 1-1 gelijk tegen Zweden. Vandaag blijkt dat het Nederlands vrouwenelftal voorlopig verder moet zonder Jackie Groenen. De middenveldster is positief getest op corona en gaat de komende dagen in isolatie. Fatima Moreira de Melo blikt in RTL Boulevard vooruit op de volgende wedstrijd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's