Let's Talk About Sex: Japanse dame heeft 56 criteria in zoektocht naar man

Let's Talk About Sex: Japanse dame heeft 56 criteria in zoektocht naar man

Maandag 11 juli 2022 om 11:04

Een Japanse dame vertelt in de documentaireserie Let's Talk About Sex dat ze het behoorlijk druk heeft gehad met haar zoektocht naar een man. Ze had in een jaar maar liefst 300 ontmoetingen via een relatiebureau. Ze heeft heel wat kandidaten ontmoet, want het was niet gemakkelijk om een partner te vinden die voldoet aan al haar 56 criteria. Zo zocht ze een lange man die onder meer goed verdient, een mooi gezicht heeft en helpt in het huishouden.

Bekijk de beelden van Let's Talk About Sex hieronder.

Let's Talk About Sex is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Let's Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv.

<em>Let's Talk About Sex</em>: Japanse dame heeft 56 criteria in zoektocht naar man Een Japanse dame vertelt in de documentaireserie Let's Talk About Sex dat ze het behoorlijk druk heeft gehad met haar zoektocht naar een man. Ze had in een jaar maar liefst 300 ontmoetingen via een relatiebureau. Ze heeft heel wat kandidaten ontmoet, want het was niet gemakkelijk om een partner te vinden die voldoet aan al haar 56 criteria. Zo zocht ze een lange man die onder meer goed verdient, een mooi gezicht heeft en helpt in het huishouden. Bekijk de beelden van Let's Talk About Sex hieronder. Let's Talk About Sex is elke vrijdag rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Let's Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv. Let's Talk About Sex: "Vandaag ga ik op date met een 'gehuurde' vriendin" Bekijk deze video » Let's Talk About Sex: Japanners trouwen met zichzelf op ‘solotrouwdag’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's