Let's Talk About Sex: "Vandaag ga ik op date met een 'gehuurde' vriendin"

Let's Talk About Sex: "Vandaag ga ik op date met een 'gehuurde' vriendin"

Maandag 4 juli 2022 om 14:28

"Vandaag ga ik op date met een 'gehuurde' vriendin", vertelt de jongeman uit Tokio aan Lieve Blancquaert in 'Let's talk about Sex'. Hij is niet gewend aan dames en komt ook niet vaak een leuke vrouw tegen. Samen bekijken ze 'het menu' waaruit hij zijn date heeft gekozen. In Let's Talk About Sex reisde Lieve de wereld rond op zoek naar antwoorden op vragen als 'Waarom zijn zoveel jongeren in Japan single?' En 'Hoe werkt liefde en seksualiteit in landen als Saudi-Arabië, waar mannen en vrouwen compleet gescheiden leven?' Bekijk het fragment hieronder.

<em>Let's Talk About Sex</em>: &quot;Vandaag ga ik op date met een 'gehuurde' vriendin&quot; "Vandaag ga ik op date met een 'gehuurde' vriendin", vertelt de jongeman uit Tokio aan Lieve Blancquaert in 'Let's talk about Sex'. Hij is niet gewend aan dames en komt ook niet vaak een leuke vrouw tegen. Samen bekijken ze 'het menu' waaruit hij zijn date heeft gekozen. In Let's Talk About Sex reisde Lieve de wereld rond op zoek naar antwoorden op vragen als 'Waarom zijn zoveel jongeren in Japan single?' En 'Hoe werkt liefde en seksualiteit in landen als Saudi-Arabië, waar mannen en vrouwen compleet gescheiden leven?' Bekijk het fragment hieronder. De serie Let’s Talk About Sex is vanaf vrijdag te zien om 22.15 uur op NPO 2. Daarna kun je Let’s Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv. Sex Actually with Alice Levine vanaf vrijdag op NPO 3: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Ten minste houdbaar tot: "De kinderen hebben meer seks dan wij" Bekijk deze video »

De serie Let’s Talk About Sex is vanaf vrijdag te zien om 22.15 uur op NPO 2. Daarna kun je Let’s Talk About Sex terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's