Een jaar na overstroming in Limburg woont Paul Reesink nog niet thuis: "Het is een ramp"

Een jaar na overstroming in Limburg woont Paul Reesink nog niet thuis: "Het is een ramp"

Woensdag 13 juli 2022 om 07:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Een jaar na <em>overstroming</em> in Limburg woont <em>Paul Reesink</em> nog niet thuis: &quot;Het is een ramp&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Corriene en Paul Reesink verschenen een jaar geleden regelmatig voor de camera's. De reden? Hun huis was helemaal ondergelopen met water door de overstromingen in Limburg. We zijn inmiddels twaalf maanden verder en het stel schuift aan in Op1 om te vertellen hoe het met ze gaat. Niet zo goed, zo blijkt; ze wonen nog steeds niet in hun eigen huis. Paul lacht als een boer met kiespijn: "Het is een ramp." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Een jaar na overstroming in Limburg woont Paul Reesink nog niet thuis: "Het is een ramp"

Corriene en Paul Reesink verschenen een jaar geleden regelmatig voor de camera's. De reden? Hun huis was helemaal ondergelopen met water door de overstromingen in Limburg. We zijn inmiddels twaalf maanden verder en het stel schuift aan in Op1 om te vertellen hoe het met ze gaat. Niet zo goed, zo blijkt; ze wonen nog steeds niet in hun eigen huis. Paul lacht als een boer met kiespijn: "Het is een ramp."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's