Caroline over Astrid in B&B Vol Liefde: "Ze betrekt hem er niet echt bij"

Caroline over Astrid in B&B Vol Liefde: "Ze betrekt hem er niet echt bij"

Donderdag 14 juli 2022 om 22:53

Maandag is het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde van start gegaan, maar de eerste kandidaat is alweer met gierende banden naar Nederland vertrokken. Astrid kon er niet meer tegen dat Alex keer op keer over haar grenzen heenging. Caroline uit het vorig seizoen van B&B Vol Liefde reageert op de aflevering: "Ze trekt haar eigen plan, ze betrekt hem er niet echt bij."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Caroline over Astrid in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: &quot;Ze betrekt hem er niet echt bij&quot; Maandag is het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde van start gegaan, maar de eerste kandidaat is alweer met gierende banden naar Nederland vertrokken. Astrid kon er niet meer tegen dat Alex keer op keer over haar grenzen heenging. Caroline uit het vorig seizoen van B&B Vol Liefde reageert op de aflevering: "Ze trekt haar eigen plan, ze betrekt hem er niet echt bij." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hayriye ergert zich kapot aan Desiree in B&B Vol liefde: "Respectloos" Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Richard onder vuur om ‘blote tieten’-opmerking Bekijk deze video » Video: Caroline en Astrid uit B&B Vol Liefde kennen elkaar al een tijdje Bekijk deze video »
TV :
Caroline over Astrid in B&B Vol Liefde: "Ze betrekt hem er niet echt bij"

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's