Video: Caroline en Astrid uit B&B Vol Liefde kennen elkaar al een tijdje

Video: Caroline en Astrid uit B&B Vol Liefde kennen elkaar al een tijdje

Donderdag 14 juli 2022 om 22:45

B&B-eigenaar Astrid en Caroline, die vorig jaar meedeed aan het populaire programma 'B&B Vol Liefde' en ook in Oostenrijk aan het werk was in haar bed & breakfast, kennen elkaar al een tijdje. Caroline wenst Astrid veel succes en geeft haar nog wat advies: "Probeer de mannen op hun gemak te laten voelen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Caroline</em> en Astrid uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> kennen elkaar al een tijdje B&B-eigenaar Astrid en Caroline, die vorig jaar meedeed aan het populaire programma 'B&B Vol Liefde' en ook in Oostenrijk aan het werk was in haar bed & breakfast, kennen elkaar al een tijdje. Caroline wenst Astrid veel succes en geeft haar nog wat advies: "Probeer de mannen op hun gemak te laten voelen." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hayriye ergert zich kapot aan Desiree in B&B Vol liefde: "Respectloos" Bekijk deze video » B&B Vol liefde: Richard onder vuur om ‘blote tieten’-opmerking Bekijk deze video » De ware Jacob: Jacob (B&B Vol liefde) zoekt opnieuw een partner, bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Video: Caroline en Astrid uit B&B Vol Liefde kennen elkaar al een tijdje

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's