Cocaïnesmokkelaar Jaap waarschuwt havenmedewerkers in Op1 voor drugsbendes

Cocaïnesmokkelaar Jaap waarschuwt havenmedewerkers in Op1 voor drugsbendes

Vrijdag 15 juli 2022 om 08:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Cocaïnesmokkelaar <em>Jaap</em> waarschuwt havenmedewerkers in <em>Op1</em> voor drugsbendes Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 maakte donderdag een speciale uitzending vanuit de haven van Rotterdam. Daarin kwam ook voormalig cocaïnesmokkelaar Jaap - anoniem - aan het woord. Hij wil jonge havenmedewerkers waarschuwen voor drugsbendes. Volgens hem is het ontzettend gevaarlijk om hen te helpen en "als je eenmaal meewerkt, kom je er ook niet meer uit". Als een partij cocaïne namelijk spoorloos raakt, wordt de havenmedewerker bijna altijd verantwoordelijk gehouden. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Cocaïnesmokkelaar Jaap waarschuwt havenmedewerkers in Op1 voor drugsbendes

Op1 maakte donderdag een speciale uitzending vanuit de haven van Rotterdam. Daarin kwam ook voormalig cocaïnesmokkelaar Jaap - anoniem - aan het woord. Hij wil jonge havenmedewerkers waarschuwen voor drugsbendes. Volgens hem is het ontzettend gevaarlijk om hen te helpen en "als je eenmaal meewerkt, kom je er ook niet meer uit". Als een partij cocaïne namelijk spoorloos raakt, wordt de havenmedewerker bijna altijd verantwoordelijk gehouden.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's