RENZE gemist? Sven Haverkamp over duet met Ed Sheeran: "Gebeurt dit nu echt?"

RENZE gemist? Sven Haverkamp over duet met Ed Sheeran: "Gebeurt dit nu echt?"

Vrijdag 15 juli 2022 om 22:45

Sven Haverkamp is in één klap bekend in Nederland doordat hij donderdag een duet mocht zingen met Ed Sheeran tijdens zijn concert in de Johan Cruijff ArenA. Vanavond praat hij daarover met Renze.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

<em>RENZE</em> gemist? Sven Haverkamp over duet met Ed Sheeran: &quot;Gebeurt dit nu echt?&quot; Sven Haverkamp is in één klap bekend in Nederland doordat hij donderdag een duet mocht zingen met Ed Sheeran tijdens zijn concert in de Johan Cruijff ArenA. Vanavond praat hij daarover met Renze. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. "This is for you, Sven"Zijn moeder bedacht een spandoek, die opviel bij Ed. Hij vroeg aan een geluidsman of hij Sven een microfoon wilde geven: "Ik keek mijn moeder aan met de gedachte: gebeurt dit nu echt?" Renze is onder de indruk: "Alleen die zin al: 'this is for you, Sven'!" Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
RENZE gemist? Sven Haverkamp over duet met Ed Sheeran: "Gebeurt dit nu echt?"

"This is for you, Sven"
Zijn moeder bedacht een spandoek, die opviel bij Ed. Hij vroeg aan een geluidsman of hij Sven een microfoon wilde geven: "Ik keek mijn moeder aan met de gedachte: gebeurt dit nu echt?" Renze is onder de indruk: "Alleen die zin al: 'this is for you, Sven'!"

Bekijk het fragment uit Renze hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's