Verdachte van overval op Mark Gillis blijft langer vastzitten (video)

Verdachte van overval op Mark Gillis blijft langer vastzitten (video)

Maandag 18 juli 2022 om 11:41

De rechter heeft maandag besloten dat een van de verdachten van de overval op Mark Gillis langer vast blijft zitten. 13 september gaat de zaak weer verder, er zitten twee verdachten vast en een derde is op vrije voeten. Bij de overval op de realityster van november 2021 hebben de drie daders veel geweld gebruikt en gedreigd, ze hebben geld en horloges meegenomen. Volgens een persvoorlichter is het nog onduidelijk waarom er zo veel geweld is gebruikt. Mark en zijn vader Peter Gillis waren aanwezig in de rechtbank.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Verdachte van overval op <em>Mark Gillis</em> blijft langer vastzitten (video) De rechter heeft maandag besloten dat een van de verdachten van de overval op Mark Gillis langer vast blijft zitten. 13 september gaat de zaak weer verder, er zitten twee verdachten vast en een derde is op vrije voeten. Bij de overval op de realityster van november 2021 hebben de drie daders veel geweld gebruikt en gedreigd, ze hebben geld en horloges meegenomen. Volgens een persvoorlichter is het nog onduidelijk waarom er zo veel geweld is gebruikt. Mark en zijn vader Peter Gillis waren aanwezig in de rechtbank. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis reageert op verdenking witwassen: 'Ik ben geen crimineel' (video) Bekijk deze video » Nieuw seizoen Familie Gillis: "We hebben weer wat vastgoed gekocht" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's