Zien: Familie Jouke blij met strafrechtelijk onderzoek naar schietende agent

Zien: Familie Jouke blij met strafrechtelijk onderzoek naar schietende agent

Vrijdag 22 juli 2022 om 19:39

Het Openbaar Ministerie begint een strafrechtelijk onderzoek naar de agent begin deze maand gericht op de 16-jarige Jouke schoot. De agent in kwestie wordt verdacht van poging tot doodslag.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Familie Jouke</em> blij met <em>strafrechtelijk onderzoek</em> naar schietende agent Het Openbaar Ministerie begint een strafrechtelijk onderzoek naar de agent begin deze maand gericht op de 16-jarige Jouke schoot. De agent in kwestie wordt verdacht van poging tot doodslag. Tekst gaat verder onder de video. Familie JoukeBij het boerenprotest op 5 juli langs de A32 bij Heerenveen schoot de agent gericht op de tractor waarin de 16-jarige Jouke zat. De kogel raakte de jongen niet, toch is de familie van Jouke blij dat het OM onderzoekt doet naar schietende agent. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Boer Jouke over schietincident boerenprotest: "Het schot kwam totaal onverwachts" Bekijk deze video » Op1 gemist? Familie boer Jouke gaat aangifte doen tegen schietende agent Bekijk deze video »
Nieuws :

Familie Jouke
Bij het boerenprotest op 5 juli langs de A32 bij Heerenveen schoot de agent gericht op de tractor waarin de 16-jarige Jouke zat. De kogel raakte de jongen niet, toch is de familie van Jouke blij dat het OM onderzoekt doet naar schietende agent.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's