Zien: 31-jarige man aangehouden voor gevaarlijke situatie Ter Aar door gaslekkage

Zien: 31-jarige man aangehouden voor gevaarlijke situatie Ter Aar door gaslekkage

Zaterdag 23 juli 2022 om 09:11

Zien: <em>31-jarige man</em> aangehouden voor gevaarlijke situatie <em>Ter Aar</em> door <em>gaslekkage</em> De politie heeft in Ter Aar een 31-jarige man aangehouden vanwege het creëren van een gevaarlijke situatie. In de woning waar de man is aangehouden was een gaslekkage. Vermoedelijk had de verdachte zelf de gaskraan opengezet, maar dat wordt nog uitgezocht, meldt een woordvoerster van de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mark Gillis en vader Peter Gillis over rechtszaak: "Hij kwam niet" Bekijk deze video » Zien: club Opium brengt ietwat vreemd statement naar buiten na schietpartij Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft in Ter Aar een 31-jarige man aangehouden vanwege het creëren van een gevaarlijke situatie. In de woning waar de man is aangehouden was een gaslekkage. Vermoedelijk had de verdachte zelf de gaskraan opengezet, maar dat wordt nog uitgezocht, meldt een woordvoerster van de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's