Hart van Nederland gemist? Honderden demonstranten met trekkers op de Dam

Hart van Nederland gemist? Honderden demonstranten met trekkers op de Dam

Zaterdag 23 juli 2022 om 16:52

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Honderden <em>demonstranten</em> met <em>trekkers</em> op de Dam Honderden demonstranten hebben zich zaterdagmiddag op de Dam in Amsterdam verzameld. Ze hebben twaalf tractoren en acht vrachtwagens meegenomen, die versierd zijn met spandoeken. Veel betogers dragen rode boerenzakdoeken en ook zijn veel omgekeerde Nederlandse vlaggen te zien. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: boze boeren op trekkers blokkeren Groningen Airport (Hart van Nederland Bekijk deze video » Zien: Tientallen trekkers blokkeren hoofdingang Rockwool in Roermond Bekijk deze video »
Nieuws :

Honderden demonstranten hebben zich zaterdagmiddag op de Dam in Amsterdam verzameld. Ze hebben twaalf tractoren en acht vrachtwagens meegenomen, die versierd zijn met spandoeken. Veel betogers dragen rode boerenzakdoeken en ook zijn veel omgekeerde Nederlandse vlaggen te zien.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's