Vrachtwagen met legertank ramt geluidsscherm op A12: bekijk de grote ravage

Vrachtwagen met legertank ramt geluidsscherm op A12: bekijk de grote ravage

Maandag 25 juli 2022 om 16:51

Op de A12 bij Reeuwijk richting Utrecht heeft een vrachtwagen van defensie een geluidsscherm geraakt. Het gaat om een grote vrachtwagen die een legertank vervoert, het ongeluk is veroorzaakt door een lekke band. De bestuurder van de wagen heeft hierbij verwondingen opgelopen en de ravage is enorm.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Vrachtwagen met legertank ramt <em>geluidsscherm</em> op A12: bekijk de grote ravage Op de A12 bij Reeuwijk richting Utrecht heeft een vrachtwagen van defensie een geluidsscherm geraakt. Het gaat om een grote vrachtwagen die een legertank vervoert, het ongeluk is veroorzaakt door een lekke band. De bestuurder van de wagen heeft hierbij verwondingen opgelopen en de ravage is enorm. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. RTL Nieuws gemist? Vrachtwagen met 46 dode migranten aangetroffen in Texas Bekijk deze video » Hart van Nederland: protesterende boeren stuiten op vrachtwagenblokkade Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's