Zielige beelden: Hond getaserd bij aanhouding verwarde man in Den Haag

Zielige beelden: Hond getaserd bij aanhouding verwarde man in Den Haag

Maandag 25 juli 2022 om 19:00

De politie heeft zondagavond 24 juli een 37-jarige man uit Den Haag aangehouden die verward en agressief was. Zijn hond gedroeg zich agressief en is daarom getaserd bij de arrestatie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zielige beelden: <em>Hond getaserd</em> bij aanhouding <em>verwarde man</em> in Den Haag De politie heeft zondagavond 24 juli een 37-jarige man uit Den Haag aangehouden die verward en agressief was. Zijn hond gedroeg zich agressief en is daarom getaserd bij de arrestatie. Tekst gaat verder onder de video. Hond getaserdDe hond van de man zou zich agressief en dreigend gedragen hebben naar leden van het Aanhoudings- en Ondersteuningsteam (AOT),terwijl zij de man aan hielden. Een lid van het team zag zich daarop genoodzaakt om de hond te taseren. Het dier liep geen letsel op. De hond is door de dierenambulance overgebracht naar een dierenopvang. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: zo help je je huisdier de hitte door Bekijk deze video » Video: Loretta Schrijver verandert naam nieuwe hond om seksuele toespelingen Bekijk deze video »
Nieuws :

Hond getaserd
De hond van de man zou zich agressief en dreigend gedragen hebben naar leden van het Aanhoudings- en Ondersteuningsteam (AOT),terwijl zij de man aan hielden. Een lid van het team zag zich daarop genoodzaakt om de hond te taseren. Het dier liep geen letsel op. De hond is door de dierenambulance overgebracht naar een dierenopvang.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's