Hart van Nederland: Joke (72) hoopt fitste ter wereld te worden bij CrossFit Games

Hart van Nederland: Joke (72) hoopt fitste ter wereld te worden bij CrossFit Games

Dinsdag 26 juli 2022 om 22:56

<em>Hart van Nederland</em>: Joke (72) hoopt fitste ter wereld te worden bij <em>CrossFit Games</em> Wie is de fitste ter wereld? Voor die titel strijden deelnemers van over de hele wereld tijdens de CrossFit Games in de Verenigde Staten. De oudste deelnemer van de CrossFit Games is de Nederlandse 72-jarige Joke Dikhoff. Momenteel staat ze vijfde op de wereldranglijst, vertelde ze aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Boeren delen zakdoeken uit tijdens Roze maandag Bekijk deze video » Milou Deelen over scheldende Amsterdamse studentenvereniging A.S.C: "Het is stoerdoenerij" Bekijk deze video » Kijk mee tijdens de voorbereidingen voor Rotterdams zomercarnaval: "Zoveel zin in" Bekijk deze video »
Nieuws :

Wie is de fitste ter wereld? Voor die titel strijden deelnemers van over de hele wereld tijdens de CrossFit Games in de Verenigde Staten. De oudste deelnemer van de CrossFit Games is de Nederlandse 72-jarige Joke Dikhoff. Momenteel staat ze vijfde op de wereldranglijst, vertelde ze aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's