Hart van Nederland gemist? Hond komt om het leven na botsing op A4

Hart van Nederland gemist? Hond komt om het leven na botsing op A4

Zaterdag 30 juli 2022 om 17:36

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Hond</em> komt om het leven na botsing op <em>A4</em> Bij een ongeluk op de A4 zijn zondagochtend twee auto's op elkaar gebotst. Daarbij raakte een inzittende gewond, een hond die in een van de auto's zat is om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde even voor 6.00 uur op de snelweg tussen knooppunt Burgerveen en Roelofarendsveen. Wat er precies aan vooraf ging is nog niet bekend, een hond die in een van de auto's zat overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bijzondere beelden: Enorme boom valt op rijdende auto in Loon op Zand Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietsers aangereden in Eindhoven, bestuurder op de vlucht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een ongeluk op de A4 zijn zondagochtend twee auto's op elkaar gebotst. Daarbij raakte een inzittende gewond, een hond die in een van de auto's zat is om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde even voor 6.00 uur op de snelweg tussen knooppunt Burgerveen en Roelofarendsveen. Wat er precies aan vooraf ging is nog niet bekend, een hond die in een van de auto's zat overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's