Hart van Nederland: fietsers aangereden in Eindhoven, bestuurder op de vlucht (video)

Hart van Nederland: fietsers aangereden in Eindhoven, bestuurder op de vlucht (video)

Zaterdag 30 juli 2022 om 12:16

<em>Hart van Nederland</em>: fietsers aangereden in Eindhoven, bestuurder op de vlucht (video) Twee fietsers zijn zaterdagochtend ernstig gewond geraakt door een aanrijding in Eindhoven. Ze werden aangereden door een automobilist die daarna crashte en is gevlucht. Beide slachtoffers zijn zwaargewond en een van hen is naar een specialistisch ziekenhuis gebracht wegens ernstig letsel. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Alpaca's zijn de dupe van gortdroge zomer (video) Bekijk deze video » Zien: Vader getroffen huis in shock na explosie bij woning in Hoef en Haag Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Enorme boom valt op rijdende auto in Loon op Zand Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee fietsers zijn zaterdagochtend ernstig gewond geraakt door een aanrijding in Eindhoven. Ze werden aangereden door een automobilist die daarna crashte en is gevlucht. Beide slachtoffers zijn zwaargewond en een van hen is naar een specialistisch ziekenhuis gebracht wegens ernstig letsel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's