Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: Jonathan is verleid voor een miljoen (video)

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: Jonathan is verleid voor een miljoen (video)

<em>Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt</em>: Jonathan is verleid voor een miljoen (video) Keesvan der Spek komt terug met nieuwe afleveringen van Oplichters Aangepakt. Maar vanavond zien we nog een herhaling: deze keer een opvallende zaak van afgelopen seizoen: zou jij verleid worden door het vooruitzicht van een miljoen euro op je rekening? Bekijk de promo hierboven. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek: Oplichters aangepakt: Is Addy uit Helemaal het einde een sekteleider? Bekijk deze video » ZIEN: lookalike René van der Gijp lacht zelfs net zoals zijn evenbeeld (video) Bekijk deze video »

Keesvan der Spek komt terug met nieuwe afleveringen van Oplichters Aangepakt. Maar vanavond zien we nog een herhaling: deze keer een opvallende zaak van afgelopen seizoen: zou jij verleid worden door het vooruitzicht van een miljoen euro op je rekening? Bekijk de promo hierboven.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is iedere dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV