Vreselijke beelden: Voetbalhooligans bekladden woning van Rotterdamse wethouder

Vreselijke beelden: Voetbalhooligans bekladden woning van Rotterdamse wethouder

Zaterdag 6 augustus 2022 om 14:20

Vreselijke beelden: <em>Voetbalhooligans</em> bekladden woning van <em>Rotterdamse wethouder</em> De woning van de Rotterdamse wethouder Robert Simons is in de nacht van vrijdag op zaterdag beklad. Op zijn huis staat onder andere 'KK (kanker) homo's' en 'RJK' gespoten. RJK staat voor Rotterdam Jongeren Kern, een deel van de harde kern van Feyenoordsupporters. De wethouder heeft zaterdag aangifte gedaan van de bekladding. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Profvoetballer Jake Daniels vertelt dat hij homo is Bekijk deze video » ZIEN: is dit de vriend van onze premier Mark Rutte? Bekijk deze video »
Misdaad :

De woning van de Rotterdamse wethouder Robert Simons is in de nacht van vrijdag op zaterdag beklad. Op zijn huis staat onder andere 'KK (kanker) homo's' en 'RJK' gespoten. RJK staat voor Rotterdam Jongeren Kern, een deel van de harde kern van Feyenoordsupporters. De wethouder heeft zaterdag aangifte gedaan van de bekladding.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's