Directeur natuurbeheer over gesprek met Johan Remkes: "Géén ruimte voor onderhandeling"

Directeur natuurbeheer over gesprek met Johan Remkes: "Géén ruimte voor onderhandeling"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Nadat eerder boeren aan tafel zaten met Johan Remkes en het kabinet over het stikstofprobleem, was het vandaag de beurt aan natuurorganisaties. Teo Wams, directeur natuurbeheer van Natuurmonumenten was bij het gesprek aanwezig.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Directeur natuurbeheer</em> over gesprek met <em>Johan Remkes</em>: &quot;Géén ruimte voor onderhandeling&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 15 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nadat eerder boeren aan tafel zaten met Johan Remkes en het kabinet over het stikstofprobleem, was het vandaag de beurt aan natuurorganisaties. Teo Wams, directeur natuurbeheer van Natuurmonumenten was bij het gesprek aanwezig. Tekst gaat verder onder de video. Géén ruimte voor onderhandelingNatuurmonumenten houdt het kabinet aan haar eigen opgestelde stikstofplannen, er is volgens Teo Wams géén ruimte voor onderhandeling: "We hebben aan het begin heel duidelijk gemaakt dat de doelen afzwakken of uitstellen niet aan de orde is." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Directeur natuurbeheer over gesprek met Johan Remkes: "Géén ruimte voor onderhandeling"

Géén ruimte voor onderhandeling
Natuurmonumenten houdt het kabinet aan haar eigen opgestelde stikstofplannen, er is volgens Teo Wams géén ruimte voor onderhandeling: "We hebben aan het begin heel duidelijk gemaakt dat de doelen afzwakken of uitstellen niet aan de orde is."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV