Johan Remkes na gesprek met boeren: 'Er zijn kritische noten gekraakt' (video)

Johan Remkes na gesprek met boeren: 'Er zijn kritische noten gekraakt' (video)

<em>Johan Remkes</em> na gesprek met boeren: 'Er zijn kritische noten gekraakt' (video) LTO Nederland is samen met tien andere boerenorganisaties vrijdag een verkennend gesprek aangegaan met stikstofbemiddelaar Johan Remkes. 'We hebben een goed constructief gesprek gehad ondanks de vertrouwensbreuk. (...) Er zijn, zeker aan het begin van het gesprek, kritische noten gekraakt.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Remkes na ‘constructief’ gesprek met boeren: ‘Stevige vertrouwenscrisis’ (video) Bekijk deze video » LTO na ‘zwaar gesprek’ over stikstof met Remkes en Kabinet: ‘Voor nu is het klaar’ Bekijk deze video » Christianne van der Wal over gesprek met boeren: ‘Eerst gesprek, dan zien we het wel’ Bekijk deze video »
Politiek :
Johan Remkes na gesprek met boeren: 'Er zijn kritische noten gekraakt' (video)

LTO Nederland is samen met tien andere boerenorganisaties vrijdag een verkennend gesprek aangegaan met stikstofbemiddelaar Johan Remkes. 'We hebben een goed constructief gesprek gehad ondanks de vertrouwensbreuk. (...) Er zijn, zeker aan het begin van het gesprek, kritische noten gekraakt.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV