Bekijk de eerste beelden van nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud

Bekijk de eerste beelden van nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud

Het nieuwe televisieprogramma Fout Maar Goud is vanaf 1 september te zien bij RTL 4. In deze guilty pleasure-show leiden teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling hun teams door de spelrondes heen, met als opdracht de ‘foute’ mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Bekijk de eerste beelden van Fout Maar Goud hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van nieuw RTL 4-programma <em>Fout Maar Goud</em> Het nieuwe televisieprogramma Fout Maar Goud is vanaf 1 september te zien bij RTL 4. In deze guilty pleasure-show leiden teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling hun teams door de spelrondes heen, met als opdracht de ‘foute’ mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Bekijk de eerste beelden van Fout Maar Goud hieronder. Lees verder onder de video. Wie zit er onder de discobal?Onder anderen Mattie Valk, Ruth Jacott, Fred van Leer, Geraldine Kemper, Arno Kantelberg, Rolf Sanchez, Miljuschka Witzenhausen en Monica Geuze doen mee aan het programma. En Chantal Janzen presenteert de show. Doel: het onthullen van de identiteit van de mystery guest onder de discobal. Fout Maar Goud is vanaf 1 september elke dondedag te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Fout Maar Goud terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Marieke Elsinga voelt voor het eerst haar baby bewegen: 'Echt te gek' (video) Bekijk deze video » Video: Marieke Elsinga laat vol trots haar babybuik zien Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van nieuw RTL 4-programma Fout Maar Goud

Wie zit er onder de discobal?
Onder anderen Mattie Valk, Ruth Jacott, Fred van Leer, Geraldine Kemper, Arno Kantelberg, Rolf Sanchez, Miljuschka Witzenhausen en Monica Geuze doen mee aan het programma. En Chantal Janzen presenteert de show. Doel: het onthullen van de identiteit van de mystery guest onder de discobal.

Fout Maar Goud is vanaf 1 september elke dondedag te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen en de leukste fragmenten van Fout Maar Goud terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV