Nieuw seizoen Holland's Got Talent met nieuwe jury en presentatoren: bekijk de promo

Nieuw seizoen Holland's Got Talent met nieuwe jury en presentatoren: bekijk de promo

Holland's Got Talent komt binnenkort met een nieuw seizoen, en niet alleen de kandidaten zijn gloednieuw. Ten eerste is er een ander duo dat de show aan elkaar praat, Jamai Loman en Buddy Vedder nemen de presentatie op zich van de talentenjacht. Ook in de jury vinden er twee wissels plaats. Chantal Janzen en Dan Karaty zijn te zien als vertrouwde juryleden, maar in dit seizoen gaan ook Edson de Graça en Marc-Marie Huijbregts de talenten beoordelen. Al is het de vraag of Edson erbij kan zijn, gezien de benarde situatie waarin hij zich bevindt in de promo…

Bekijk de promo voor de nieuwe reeks van Holland's Got Talent hieronder.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Holland's Got Talent</em> met nieuwe jury en presentatoren: bekijk de promo Holland's Got Talent komt binnenkort met een nieuw seizoen, en niet alleen de kandidaten zijn gloednieuw. Ten eerste is er een ander duo dat de show aan elkaar praat, Jamai Loman en Buddy Vedder nemen de presentatie op zich van de talentenjacht. Ook in de jury vinden er twee wissels plaats. Chantal Janzen en Dan Karaty zijn te zien als vertrouwde juryleden, maar in dit seizoen gaan ook Edson de Graça en Marc-Marie Huijbregts de talenten beoordelen. Al is het de vraag of Edson erbij kan zijn, gezien de benarde situatie waarin hij zich bevindt in de promo… Bekijk de promo voor de nieuwe reeks van Holland's Got Talent hieronder. Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is vanaf vrijdag 2 september wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Gordon doet boekje open over coaching bij talentenshow: "Ben niet Roomser dan de Paus" Bekijk deze video » RTL Boulevard: nieuwe jury Hollands Got Talent: 'Enorm gelachen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Holland's Got Talent met nieuwe jury en presentatoren: bekijk de promoActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV