B&B Vol Liefde gemist? Denise in tranen tijdens liefdestripje met Hans

B&B Vol Liefde gemist? Denise in tranen tijdens liefdestripje met Hans

Zaterdag 20 augustus 2022 om 12:21

<em>B&amp;B Vol Liefde</em> gemist? <em>Denise</em> in tranen tijdens liefdestripje met <em>Hans</em> B&B-eigenaar Hans en Denise hebben een vrije dag in Italië en die benutten ze goed. De twee ontdekken de omgeving en tijdens een van de highlights barst Denise in tranen uit: "Ik realiseerde me helemaal niet dat het Hans was en hij realiseerde zich ook niet dat ik daar een beetje emotioneel zat. Dat maakte mij nog emotioneler." B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Hans wil verlenging programma, kan nog niet kiezen tussen Petra en Anne Marie Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Hans repareert douche Anne Marie maar blijft wel erg lang weg... Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde gemist? Denise in tranen tijdens liefdestripje met Hans

B&B-eigenaar Hans en Denise hebben een vrije dag in Italië en die benutten ze goed. De twee ontdekken de omgeving en tijdens een van de highlights barst Denise in tranen uit: "Ik realiseerde me helemaal niet dat het Hans was en hij realiseerde zich ook niet dat ik daar een beetje emotioneel zat. Dat maakte mij nog emotioneler."

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's