Denise is vijfde date voor Hans in B&B Vol Liefde: ‘Eerste indruk is een pittige man’

Denise is vijfde date voor Hans in B&B Vol Liefde: ‘Eerste indruk is een pittige man’

Hans is net een lunch aan het voorbereiden, als na Natasja zijn vijfde date van B&B Vol Liefde langskomt. Denise vertelt over haar eerste indruk en denkt dat Hans een pittige man is. “Maar dat ben ik zelf ook. Du wellicht zal dat een keer klappen, en misschien ook helemaal niet. Want dit is mijn eerste indruk. Misschien blijkt hij een hele zachtaardige man, heel meegaand. Maar mijn eerste indruk is toch wel dat het een man is waar ik wat werk aan zou hebben.”

Bekijk de beelden van B&B Vol Liefde hieronder.

B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Denise is vijfde date voor Hans in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: ‘Eerste indruk is een pittige man’ Hans is net een lunch aan het voorbereiden, als na Natasja zijn vijfde date van B&B Vol Liefde langskomt. Denise vertelt over haar eerste indruk en denkt dat Hans een pittige man is. “Maar dat ben ik zelf ook. Du wellicht zal dat een keer klappen, en misschien ook helemaal niet. Want dit is mijn eerste indruk. Misschien blijkt hij een hele zachtaardige man, heel meegaand. Maar mijn eerste indruk is toch wel dat het een man is waar ik wat werk aan zou hebben.” Bekijk de beelden van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol Liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. B&B Vol liefde gemist? Hans is nog niet klaar voor een nieuwe liefde Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Simone in tranen als Martijn haar naar huis stuurt Bekijk deze video »
TV :
Denise is vijfde date voor Hans in B&B Vol Liefde: ‘Eerste indruk is een pittige man’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV