Evert Santegoeds over Hazes-soap: "Breuk tussen Dré en Monique?" (video)

Evert Santegoeds over Hazes-soap: "Breuk tussen Dré en Monique?" (video)

Zaterdag 20 augustus 2022 om 17:03

Hoofdredacteur Evert Santegoeds van Privé neemt in deze Telegraaf video een duik in de soap rond de familie Hazes: "De musical, de film: ze moeten allemaal herschreven worden, zo lijkt het."

Evert Santegoeds over <em>Hazes</em>-soap: &quot;Breuk tussen Dré en Monique?&quot; (video) Hoofdredacteur Evert Santegoeds van Privé neemt in deze Telegraaf video een duik in de soap rond de familie Hazes: "De musical, de film: ze moeten allemaal herschreven worden, zo lijkt het." Breuk"Rox staat eigenlijk helemaal in haar eentje nu", stelt Santegoeds. "Monique zit daar nu toch een beetje tussenin, want die staat misschien wat meer aan het kamp van Rox. Het is afwachten of de uitspraken in Beste Zangers tot een breuk tussen Dré en Monique gaat leiden." Bekijk de video van De Telegraaf met de uitspraken van Evert Santegoeds hierboven. Bekijk ook Patty Brard neemt het op voor Roxeanne Hazes: "Ik was een beetje in shock" Bekijk deze video » Patty Brard over Hazes-soap na Beste Zangers: "Ik heb Rachel nooit als slechte moeder gezien" Bekijk deze video »
Gossip :
Evert Santegoeds over Hazes-soap: "Breuk tussen Dré en Monique?" (video)

Breuk
"Rox staat eigenlijk helemaal in haar eentje nu", stelt Santegoeds. "Monique zit daar nu toch een beetje tussenin, want die staat misschien wat meer aan het kamp van Rox. Het is afwachten of de uitspraken in Beste Zangers tot een breuk tussen Dré en Monique gaat leiden."

Bekijk de video van De Telegraaf met de uitspraken van Evert Santegoeds hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's