Bekijk de beelden van boze grensboeren: "Zij moeten inkrimpen!"

Bekijk de beelden van boze grensboeren: "Zij moeten inkrimpen!"

Dinsdag 23 augustus 2022 om 13:03

Boeren aan de grens met Duitsland kregen maandag 22 augustus bezoek van landbouwministers Staghouwer en Van der Wal. Want bij die boeren leeft een grote vraag: waarom worden zij gedwongen in te krimpen, terwijl hun Duitse collega's een paar meter verderop even hard mogen blijven doorwerken? Er zal nog een stevig gesprek met de Duitse politiek moeten worden gevoerd. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Maatwerk
Minister Christianne van der Wal: "We moeten hier maatwerk bieden en de samenwerking met Duitsland versterken." Ze benadrukte dat de doelen die het kabinet heeft gesteld - vijftig procent stikstofreductie in 2030 - gehaald moeten worden. "Daar gaan we alles aan doen, maar we bieden wel maatwerk per gebied omdat ieder gebied zo anders is. Dat zal ook hier gebeuren."

Bekijk de beelden van boze grensboeren: "Zij moeten inkrimpen!" Boeren aan de grens met Duitsland kregen maandag 22 augustus bezoek van landbouwministers Staghouwer en Van der Wal. Want bij die boeren leeft een grote vraag: waarom worden zij gedwongen in te krimpen, terwijl hun Duitse collega's een paar meter verderop even hard mogen blijven doorwerken? Er zal nog een stevig gesprek met de Duitse politiek moeten worden gevoerd. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. MaatwerkMinister Christianne van der Wal: "We moeten hier maatwerk bieden en de samenwerking met Duitsland versterken." Ze benadrukte dat de doelen die het kabinet heeft gesteld - vijftig procent stikstofreductie in 2030 - gehaald moeten worden. "Daar gaan we alles aan doen, maar we bieden wel maatwerk per gebied omdat ieder gebied zo anders is. Dat zal ook hier gebeuren."Bekijk ook Boeren, bijbels en beauties: ‘Wat moet een homo nou met een kale poes?’ Bekijk deze video » Boeren, bijbels en beauties gemist? Menno scheldt een potje tijdens tillen van tafel Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's